Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 << vorige blz    volgende blz >>

Digitale loonstrook


Sinds begin maart 2009 heeft Bolap.nl een veilige en gebruiksvriendelijke internetkoppeling ontwikkeld. Opdrachtgevers en werknemers kunnen daardoor op een makkelijke manier worden geholpen op de tijden dat het hen schikt. Door de geavanceerde software, specifiek gericht op payroll en het uitzendwezen, kunnen alle daadwerkelijke wijzigingen in gegevens via de website worden verricht. Deze software is feitelijk niets anders dan een uitermate goed beveiligde website waarop onze klanten de gewerkte uren van hun medewerkers verwerken. Dit kan handmatig of volledig geautomatiseerd als de opdrachtgever dat wenst.
De software wordt continu getest en bijgewerkt, met onder andere de laatste wetgeving.

Al onze werknemers hebben hiermee toegang tot hun eigen digitale loonstrook. Steeds meer medewerkers melden zich hiervoor aan. Dit biedt voor de toekomst ook mogelijkheden om diensten onder collectieve voorwaarden aan te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken met Zorgverzekeraar VGZ, waardoor werknemers die zich via Bolap.nl verzekeren bij VGZ korting krijgen op premies.

Vierwekelijkse of wekelijkse betaling voor de uitzendkrachten


Omdat het administratief minder werk is en omdat het voor de werknemer in de regel fiscaal voordeliger uitpakt wanneer er per 4 weken in plaats van per week wordt betaald, is anderhalf jaar geleden gekozen over te stappen op vierwekelijkse verloning. 

In de praktijk daarna bleek dat er toch relatief veel mensen bleven die toch wekelijks betaald wilden worden. Deze mensen vroegen en kregen daarom wekelijks of tweewekelijks een voorschot. Dit maakte dat het in plaats van administratief minder werk, in de praktijk alleen maar meer werk werd. Mede om de werknemer te stimuleren tot vierwekelijkse betaling maar ook om de tijd, gemoeid met de extra administratieve handelingen, en de bankkosten (bij spoedoverboekingen) vergoed te krijgen, werden kosten in rekening gebracht bij de uitzendkrachten, wanneer zij kozen voor wekelijkse of tweewekelijkse voorschotten.

Inmiddels is onze administratie zodanig ingericht dat wekelijkse betaling net zo eenvoudig is als vierwekelijkse betaling. Uitzendkrachten kunnen daarom vanaf heden naar keuze aangeven of ze  wekelijks of vierwekelijks via de bank willen worden betaald.  Wij menen hiermee op een goede manier tegemoet te komen aan de wensen van (een deel van) onze uitzendkrachten.Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Even carnavallen… 12 en 13 febuari 2024 kantoor Bolap.nl gesloten

Karnawal….12 i 13 lutego biuro Bolap.nl jest zamkniete.
 

OPENINGSTIJDEN ROND KERST EN NIEUWJAAR 2023 / 2024


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag