Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 << vorige blz    volgende blz >>

Bouwvak 2019

Bolap 22/7 t/m 2/8 dicht tijdens bouwvak

Tijdens de bouwvak periode van 2019 is het kantoor van Bolap 2 weken gesloten. Namelijk: van Maandag 22 juli tm Vrijdag 2 augustus. De verloning van de flexwerkers en de betaling van de zzp-ers loopt gewoon normaal door. Telefonisch blijven we middels doorschakeling bereikbaar.

Fijne vakantie!  Team Bolap.nl

Podczas wakacji budowlanych 2018 roku, biuro Bolapu bedzie 2 tygodnie zamkniete. Od poniedziałku 22 lipca Tj piątek 2 sierpień. Wynagrodzenie pracownikow tymczasowych oraz platnosci zzp-ers beda normalnie w tych tygodniach zaplacone. Jestesmy telefonicznie osiagalni i do panstwa dyspozycji.

 

Milych wakacji! Team Bolap.nl

 

Carnaval 2019

Maandag 4 maart gesloten

Bolap is tijdens de carnaval voor dringende zaken telefonisch bereikbaar (vaste telefoon staat doorgeschakeld) maar op maandag 4 maart is het kantoor in Eindhoven gesloten. Fijne dagen! Vriendelijke groet, Team van Bolap.nl

Bolap jest w okresie karnawalu 4 Marca w poniedzialek zamkniety. W waznych sprawach prosze dzwonic na telefon biurowy ktory jest przelaczony na numer telefonu komorkowego jednego z naszych pracownikow. Zyczymy Wszystkim fajnego karnawalu.

Z powazaniem , pracownicy biura pracy Bolap.nlOnze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bouwvak 2023


 

Wijzigingen per 1 juli 2023


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag