Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 << vorige blz    volgende blz >>

BOLAP TIJDENS BOUWVAK (ZUID: 8 TM 26 AUG) GESLOTEN


Beste relaties en medewerkers,

Tijdens de bouwvakperiode (van 8 t/m 26 augustus 2016) is het kantoor van Bolap gesloten. Op ons vaste telefoonnummer (040-2595343) zijn we gewoon bereikbaar (voor dringende zaken). Dus ook wanneer U extra personeel nodig heeft kunt U bellen! De verloning en facturatie blijft gewoon wekelijks op vrijdag doorlopen, voor de mensen die aan het werk blijven.

Voor degenen die binnenkort vakantie hebben:  Een Fijne Vakantie toegewenst!!

Met vriendelijke groet,

 

Team Bolap.nl

Szanowny pracodawco i pracowniku,

 

W czasie budowlanych wakacji (od 8 sierpnia do 26 sierpnia 2016) Bolap jest zamkniety. My bedziemy do osiagniecia w razie pilnych informacjij  kazdego dnia pod telefonem 040-2595343 ktory bedzie przelaczony na telefon komorkowy. Jezeli beda pracownicy potrzebni to bedziemy sie z nimi kontaktowac..

Wyplaty beda wyplacone kazdego tygodnia dla osob ktore pracowaly w tym tygodniu.

 

Zyczymy wszystkim fajnych: Slonecznych Wakancji!!

 

Z powazaniem,

 

Team Bolap.nl

Gezocht: extra intercedent met kennis van Poolse taal


Bolap groeit! Dat betekent o.a. dat we op zoek zijn naar een ZEER gemotiveerde jonge vrouw of man met goede commerciele vaardigheden en bij voorkeur een goed netwerk in bouw, techniek en/of landbouw.

Voor de juist vrouw/man bieden wij een uitdagende, heel leerzame werkomgeving met volop doorgroei mogelijkheden.

Je taken zullen bestaan uit het invullen van de vacatures van onze opdrachtgevers, relatiebeheer, uitbouwen van relaties en afhandelen van alle administratieve taken. Gelet op de samenstelling van ons team is er geen mogelijkheid tot part-time werken. Binnen Bolap bestaan ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook is het mogelijk om (op termijn) gebruik te maken van een auto van de zaak.  Goede kennis van de Poolse taal (en/of een ander Oost-Europese taal) is een heel belangrijke pré. Aantoonbare goede commerciele vaardigheden zijn erg belangrijk. Geinteresseerden worden verzocht per e-mail te solliciteren (met cv en motitvatiebrief).Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap.nl ... met ballen en met hart voor de zaak.


 
Lees meer

Bolap.nl feestdagen December 2021

Bolap.nl feestdagen December 2021
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag