Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 << vorige blz    volgende blz >>

Payrolling


Payrolling mag zich in een toenemende belangstelling van ondernemers verheugen. Ondanks de economische crisis is deze markt in 2009 met 5% gegroeid. Bolap.nl steekt hier met een groei van 50% nog eens ver bovenuit. De reden van dit succes? Wij onderscheiden ons in kwaliteit, dienstverlening, aandacht en zorg voor onze relaties en (payroll) medewerkers. EEN TEVREDEN RELATIE IS ONZE BESTE VERKOPER.

Maximale ontzorging en direct inzicht in de loonkosten. Dat zijn de belangrijkste motieven voor ondernemers om te gaan payrollen. Door de complexe en voortdurend uitdijende regelgeving wordt het steeds ingewikkelder om medewerkers correct te verlonen. Bij payrolling besteedt een ondernemer zijn volledige zorg voor de loon-, contract- en salarisadministratie aan ons uit. Wij worden juridisch werkgever en nemen alle arbeidsrechtelijke risico's over. Met als gevolg dat wij verantwoordelijk zijn voor ontslagzaken, loondoorbetaling bij ziekte en alle overige verplichtingen die een werkgever heeft.

Door payrolling ontstaat inzicht. Het direct sturen op loonkosten is mogelijk en wordt eenvoudiger. Op termijn kan dat een kostenbesparing betekenen. "Een ondernemer heeft zelden inzicht in de exacte loonkosten per uur van zijn medewerkers. Directe loonkosten zijn nog wel aanwijsbaar, maar de indirecte kosten meestal niet. Hierbij gaat het niet alleen om de kosten die een ondernemer kwijt is aan een accountant of boekhouder maar ook aan pensioenpremies, ziekteverzuimverzekeringen, de afdekking van juridische risico's, het eigen risico tijdens ziekte enzovoort. 

Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein een bedrijf is. Het personeelsbestand van onze relaties varieert enorm. Van 1 tot een paar honderd. Bolap.nl blijft continu bezig om de dienstverlening aan en de samenwerking met onze klanten uit te breiden. Kostenbeheersing speelt daarbij een belangrijke rol. Voor een ondernemer is het pas interessant om te gaan payrollen als de tarieven die er voor in rekening worden gebracht lager zijn, of minimaal gelijk aan, de kosten die hij/zij zelf maakt wanneer hij zelf voor de verloning zorgt. Bolap.nl steekt veel energie in verregaande automatisering, kostenbewust intern beleid en het verkrijgen van schaalgrootte. Bolap.nl werkt ook actief mee aan een kostenbewust personeelsbeleid bij onze klanten. Bijvoorbeeld door het helpen voorkomen van ziektes, leegloop, verloop etc.

Klanttevredenheid

Bolap.nl hecht veel waarde aan een prettige relatie met de klanten. Tevreden klanten zorgt voor continuïteit en stabiele groei. Onze deskundige medewerkers kunnen tijdens kantooruren gratis alle vragen van payroll-medewerkers en klanten beantwoorden. Bolap.nl wil ondernemers advies op maat geven. Als payroll in een concreet geval niet de beste oplossing is, dan zeggen we dat gewoon. We denken mee en dat wordt altijd gewaardeerd en daar krijgen we dan toch vaak op een of andere manier wel weer wat voor terug.

Nadere informatie

Als u eens vrijblijvend nadere informatie wenst over onze payroll dienstverlening neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord!! BEL BOLAP.NL!!:  040-2595343

ZZPGilde.nl sinds januari in de lucht


De vraag naar aanvullende dienstverlening vanuit de bij ons ingeschreven ZZP-ers heeft inmiddels geleid tot de oprichting van ZZP Gilde.nl een cooperatieve vereniging van ZZP-ers. Er staat nog veel op de planning en de eerste resultaten van en voor de vereniging zijn hoopgevend. Voor meer informatie over ZZP Gilde.nl zie www.zzpgilde.nl of belt u gerust: 040-2595347Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Carnaval 2020

Maandag en Dinsdag kantoor dicht
 
Lees meer


 

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag