Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 << vorige blz    volgende blz >>

Bolap bouwvak 2017


Tijdens de bouwvak periode van 2017 is het kantoor van Bolap 2 weken gesloten. Namelijk: van Maandag 31 juli tm Vrijdag 11 augustus. De verloning van de flexwerkers en de betaling van de zzp-ers loopt gewoon normaal door. Telefonisch blijven we middels doorschakeling bereikbaar.

Fijne vakantie!  Team Bolap.nl

Podczas wakacji budowlanych 2017 roku, biuro Bolapu bedzie 2 tygodnie zamkniete. Od Poniedzialku 31 lipca do Piatku 11 sierpnia. Wynagrodzenie pracownikow tymczasowych oraz platnosci zzp-ers beda normalnie w tych tygodniach zaplacone. Jestesmy telefonicznie osiagalni i do panstwa dyspozycji.

 

Milych wakacji! Team Bolap.nl

Bolap sponsort Giro di Kika - Yori succes!


Onze collega Yori heeft het afgelopen half jaar hard getraind en rijdt deze week de Giro di Kika in de Dolomieten in Italie. In 6 dagen 995km en 16.000 hoogtemeters. Giro di Kika koppelt de sfeer en route van de Giro d'Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker.

Wij zijn trots op Yori! Dat hij dit doet in zijn vrije tijd en de manier waarop hij dit doet!! Vanuit Bolap hebben we ook een bijdrage gedaan voor het goede doel. Kinderkanker de wereld uit! Als we daar een klein beetje aan kunnen bijdragen dan doen we dat graag! (Op dit moment sterft één op de vier kinderen met de diagnose kinderkanker (25%); het doel van Kika: 95% genezing van kinderen met kanker. Nog een weg te gaan dus...)Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap.nl ... met ballen en met hart voor de zaak.


 
Lees meer

Bolap.nl feestdagen December 2021

Bolap.nl feestdagen December 2021
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag