Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25    volgende blz >>

Bouwvak 2023


Bolap heeft naast mensen in de bouw ook steeds meer mensen in andere sectoren aan het werk. Productie, Logistiek en Schoonmaak personeel vormt inmiddels een substantieel deel van ons werknemers bestand. De vakanties van onze kantoor medewerkers vallen nog wel voor een belangrijk deel in de bouwvakantie maar het kantoor blijft gewoon open en bereikbaar tijdens kantoor uren. Voor de medewerkers in de bouw: Bouwvak zuid begint vanaf Zaterdag 29 juli en duurt tot en met Zondag 20 augustus (Week 30 t/m week 33). In de bouwvak periode loopt de facturatie en de verloning en betaling van zzp-ers gewoon door volgens de normale afspraken. We hebben dan wel een beperktere bezetting op kantoor maar blijven dus gewoon bereikbaar. We wensen iedereen een welverdiende fijne vakantie!! 

Wijzigingen per 1 juli 2023


Wachtdagen:

In fase 1-2 geldt vanaf 1 juli 2023 nog 1 wachtdag, zowel voor uitzendovereenkomsten met uitzendbeding als uitzendovereenkomsten zonder uitzendbeding. De wachtdagcompensatie komt dan ter vervallen.

 

StiPP Pensioen:

  1. Per 1 juli 2023 vervalt de wachttijd van acht weken.
  2. Per 1 juli 2023 tellen de gewerkte weken vóór de leeftijd van 21 jaar niet meer mee.

Uitzendkrachten starten dus vanaf 21 jaar in de basisregeling.

 

Uitbreiding Inlenersbeloning:

  1. Alle kostenvergoedingen zijn per 1 juli of 3 juli onderdeel van de inlenersbeloning. Dit is niet meer gemaximeerd op gericht vrijgestelde kostenvergoedingen.
  2. Alle toeslagen zijn onderdeel van de inlenersbeloning. Dit is niet meer beperkt tot toeslagen verbonden aan onregelmatige werktijden en fysiek belastende omstandigheden.


Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bouwvak 2023


 

Wijzigingen per 1 juli 2023


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag