Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 << vorige blz    volgende blz >>

Payroll service geoptimaliseerd


Door de grote vraag van onze opdrachtgevers hebben wij onze payroll service de afgelopen tijd geoptimaliseerd. Lees hierover snel verder op "Onze Werkwijze"

Bolap.nl introduceert unieke formule voor ZZP-ers!


De afgelopen jaren is het aantal zelfstandigen zonder personeel (ZZP) in Nederland spectaculair gegroeid. Werknemers die overtuigd zijn van hun eigen vakmanschap, werknemers die meer willen verdienen dan het loon dat ze krijgen bij een baas in dienst, werknemers die er genoeg van hebben de regels van de baas te moeten hanteren en eindelijk eigen baas willen zijn. Vele werknemers lopen rond met de gedachte, en reeds vele werknemers hebben de stap gezet om te starten als ZZP-er!

 

De praktijk en de ervaring leert ons echter dat veel van deze zelfstandigen maar half weten waar ze aan beginnen en uiteindelijk, ondanks het feit dat ze vaak zeer goed zijn in het werk dat ze doen, toch het hoofd niet boven water kunnen houden.

Onderverzekering, oververzekering, slechte- of helemaal geen boekhouder, vaak onnodig hoge boekhouderkosten, niet betalende opdrachtgevers en problemen met de belastingdienst leiden vaak tot grote problemen voor de ZZP-er.

 

Bolap.nl heeft met ruim 20 jaar ondernemerservaring een formule geïntroduceerd waarbij de werknemer (aspirant ZZP-er) en de ZZP-er kunnen blijven doen waar ze goed in zijn, hun vak uitoefenen! Bolap.nl biedt hen tal van diensten waaruit een individueel passend pakket kan worden samengesteld.

Voorbeelden van onderdelen van dit pakket zijn ondermeer:

  • Financiële administratie
  • Facturatie en Debiteurenbeheer
  • Aangiftes doen
  • Kortingen op cursussen
  • Wekelijkse betaling
  • Acquisitie voor doorlopend werk
  • Diverse soorten verzekeringen met flinke kortingen
  • Bedrijfsauto
  • Briefpapier, visitekaartjes, reclame, enz
  • En nog veel meer!

De overeengekomen diensten zullen door Bolap.nl en haar partners worden uitgevoerd waardoor de ZZP-er "alleen nog maar hoeft te werken" en de zorgen van veel zaken rondom het zelfstandig ondernemerschap met een gerust hart uit handen kan geven.

 

Door middel van een eenvoudig rekenmodel kan de intercedent binnen 15 minuten een kostenberaming maken voor het door de ZZP-er samengestelde pakket.

 

Voor meer informatie en een geheel vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen met een van onze medewerk(st)ers.Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Even carnavallen… 12 en 13 febuari 2024 kantoor Bolap.nl gesloten

Karnawal….12 i 13 lutego biuro Bolap.nl jest zamkniete.
 

OPENINGSTIJDEN ROND KERST EN NIEUWJAAR 2023 / 2024


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag