Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 << vorige blz    volgende blz >>

Bolap.nl sponsort Team Topmothers Meerhoven24-estafette 2012


De derde editie van Meerhoven24 is alle verwachtingen en stoutste dromen overstegen, met een opbrengst van € 31.483,00 voor Make a Wish Nederland kunnen we spreken van een fantastische resultaat. Zonder de inzet van alle Meerhoven24 deelnemers, vrijwilligers en sponsoren was dit niet mogelijk geweest. Ieder van hen was dit weekend een ambassadeur voor Make-A-Wish, want door hun deelname en inzet dragen zij bij aan het grote succes van dit evenement. Bolap droeg zijn steentje graag bij door middel van sponsoring van het team van Topmothers. 

Bolap.nl neemt nieuwe auto's in gebruik


Onlangs is het wagenpark van Bolap.nl uitgebreid met 4 nieuwe auto’s. De nieuwe auto’s worden ingezet om de flexkrachten naar de werkplek te kunnen laten rijden. Om het grote aantal gereden kilometers zo min mogelijk belastend te maken voor het milieu, hebben we besloten om wederom te kiezen voor de Fiat Panda. Deze auto beschikt namelijk over een A-label en een zeer geringe CO2-uitstoot. Bolap.nl kijkt altijd vooruit en is zeer positief over de toekomst. De organisatie draait ook in deze economisch mindere periode gewoon goed, en we hebben er daarom voor gekozen om juist nu ons wagenpark uit te breiden.Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap.nl ... met ballen en met hart voor de zaak.


 
Lees meer

Bolap.nl feestdagen December 2021

Bolap.nl feestdagen December 2021
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag