Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 << vorige blz    volgende blz >>

NEN 4400-1


Vorige week (10-11-2015) was weer de halfjaarlijkse NEN-controle. Geen enkele op/aanmerking wederom. Een kwestie van de juiste procedures aanhouden. Dan gaat het "als vanzelf".

We hebben de stevige groei van de afgelopen maanden ook administratief prima kunnen managen! Dat geeft vertrouwen, ook voor het komend jaar. Fijn!

Bolap draait weer op volle toeren


De bouwvak zit er op! De meeste van onze mensen zijn weer terug aan het werk bij onze opdrachtgevers. Voor nog een paar hopen we dat ze komende dagen weer aan het werk komen via ons. Veel nieuwe aanvragen en veel nieuwe plaatsingen. Je merkt dat de economie weer aantrekt. Fijn! Ook steeds meer klanten die gebruik maken van onze payroll dienstverlening. Logisch eigenlijk maar heeft toch even geduurd voordat iedereeen zich realiseerde dat ze, ook als ze zelf de werving en selectie al hadden geregeld, aan Bolap een prima partij hadden om het juridisch werkgeverschap voor hen te verzorgen. Meer flexibiliteit, geen administratief gedoe, scherp tarief. Wat wil je nog meer.

Flexwerkers: Als je nog goede mensen weet, stuur ze door naar ons. Als ze via ons aan het werk komen zit er nog een leuk extraatje voor jou aan vast!

Vol vertrouwen zien wij de rest van 2015 (en daarna) tegemoet!!

Wij hebben er weer zin in.

Vriendelijke groet, Team Bolap.nlOnze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap.nl ... met ballen en met hart voor de zaak.


 
Lees meer

Bolap.nl feestdagen December 2021

Bolap.nl feestdagen December 2021
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag