Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 << vorige blz   

Vierwekelijkse of wekelijkse betaling voor de uitzendkrachten


Omdat het administratief minder werk is en omdat het voor de werknemer in de regel fiscaal voordeliger uitpakt wanneer er per 4 weken in plaats van per week wordt betaald, is anderhalf jaar geleden gekozen over te stappen op vierwekelijkse verloning. 

In de praktijk daarna bleek dat er toch relatief veel mensen bleven die toch wekelijks betaald wilden worden. Deze mensen vroegen en kregen daarom wekelijks of tweewekelijks een voorschot. Dit maakte dat het in plaats van administratief minder werk, in de praktijk alleen maar meer werk werd. Mede om de werknemer te stimuleren tot vierwekelijkse betaling maar ook om de tijd, gemoeid met de extra administratieve handelingen, en de bankkosten (bij spoedoverboekingen) vergoed te krijgen, werden kosten in rekening gebracht bij de uitzendkrachten, wanneer zij kozen voor wekelijkse of tweewekelijkse voorschotten.

Inmiddels is onze administratie zodanig ingericht dat wekelijkse betaling net zo eenvoudig is als vierwekelijkse betaling. Uitzendkrachten kunnen daarom vanaf heden naar keuze aangeven of ze  wekelijks of vierwekelijks via de bank willen worden betaald.  Wij menen hiermee op een goede manier tegemoet te komen aan de wensen van (een deel van) onze uitzendkrachten.

BOLAP.NL actief als payrolling bedrijf


Bolap.nl weet in toenemende mate bedrijven te interesseren voor haar payroll activiteiten. Mocht u ook nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap Anti-discriminatie beleid en klachtenprocedure

Bolap voert actief anti-discriminatiebeleid
 
Lees meer

Maandag 26 en Dinsdag 27 april is Bolap kantoor gesloten

Dicht ivm ADV dag
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag