ZZP bemiddeling

Als ZZP-er komt er veel op je af. Je wilt als vakman graag zoveel mogelijk tijd besteden aan je werk. Daar verdien je immers ook je inkomen mee. Als ondernemer moet je echter ook tijd steken in het maken en versturen van facturen, het vinden van toekomstige opdrachten en opdrachtgevers, het maken van offertes, je projectadministratie bijhouden en helaas ook te vaak moet je achter je geld aan zitten.

Bij al deze extra inspanningen kan Bolap.nl je helpen. Sterker nog we kunnen indien gewenst een groot deel van deze taken voor jou uitvoeren. We hebben in de afgelopen meer dan 10 jaar een groot netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd die regelmatig op zoek zijn naar ZZP-ers. We weten ook vaak bij welke opdrachtgevers een wat kritischer check wellicht wenselijk is. Ook belangrijk en voorkomt soms veel problemen al op voorhand! Terwijl jij aan het werk bent zoeken wij voor jou de volgende opdracht zodat je niet onnodig zonder opdrachten zit.

Voordelen van ZZP-Bemiddeling bij Bolap.nl

Wij verzorgen op basis van door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten het papierwerk zodat jij en jouw opdrachtgever volgens de geldende door de belastingdienst bepaalde regels met elkaar kunnen werken.

Verder kunnen wij voor jou je facturen aanleveren en versturen naar de opdrachtgever. We kunnen deze voor je verzekeren zodat je altijd binnen 14 dagen jouw factuur betaald krijgt zonder dat je er ooit achteraan hoeft te gaan. Wel zo prettig!

Als je interesse hebt in de dienstverlening van Bolap.nl kun je je vrijblijvend aanmelden via ons contactformulier.Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Even carnavallen… 12 en 13 febuari 2024 kantoor Bolap.nl gesloten

Karnawal….12 i 13 lutego biuro Bolap.nl jest zamkniete.
 

OPENINGSTIJDEN ROND KERST EN NIEUWJAAR 2023 / 2024


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag