Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 << vorige blz    volgende blz >>

Bolap tijdens bouwvak (3 tm 21 aug) alleen donderdag open


Beste relaties en medewerkers,

Tijdens de bouwvakperiode (van 3 t/m 21 augustus 2015) is Bolap alleen op donderdag geopend. We blijven op ons normale telefoonnummer (040-2595343) middels doorschakeling naar mobiel wel gewoon bereikbaar voor dringende zaken. (De verloning/facturatie blijft gewoon wekelijks doorlopen voor de mensen die aan het werk zijn.)

Fijne vakantie toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Team Bolap.nl

Szanowni pracownicy, 

W czasie budowlanych wakacji od 3 sierpnia do 21 sierpnia Bolap jest otwarty tylko raz w tygodniu w Czwartki. My bedziemy do osiagniecia w razie pilnych informacjij  kazdego dnia pod telefonem 040-2595343 ktory bedzie przelaczony na telefon komorkowy. Wyplaty beda wyplacone kazdego tygodnia dla osob ktore pracowaly w tym tygodniu.

 

Zyczymy wszystkim fajnych slonecznych wakacji.

 

Z powazaniem,

 

zespol Bolap.nl

 

NEN 4400-1 weer afgerond zonder op- of aanmerkingen


Het begint een routine te worden. In april hadden we de jaarlijkse uitgebreide NEN-controle. Met vlag en wimpel geslaagd wederom. Als de procedures kloppen kun je deze controle met vertrouwen tegemoet zien. Dat doen we dus ook. Maar toch ... is het iedere keer weer fijn om te horen / zien dat het bevestigd wordt. Want het blijft uiteindelijk toch mensenwerk.

Over een paar weken weer de vcu controle. Die zien we ook met vertrouwen tegemoet.

Die audits kosten intern iedere keer toch best wat tijd maar het biedt onze klanten wel het vertrouwen in Bolap dat wenselijk is! Het bevestigt dat je er bij Bolap op mag vertrouwen dat er volgens de regels wordt verloond en dat er volgens de vcu voorschriften wordt gewerkt. Daar werken we hard voor en dan is het fijn dat dit wordt gehonoreerd / bevestigd!

Team Bolap.nlOnze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bolap.nl ... met ballen en met hart voor de zaak.


 
Lees meer

Bolap.nl feestdagen December 2021

Bolap.nl feestdagen December 2021
 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag