Blz: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 << vorige blz    volgende blz >>

Bolap.nl neemt nieuwe auto's in gebruik


Onlangs is het wagenpark van Bolap.nl uitgebreid met 4 nieuwe auto’s. De nieuwe auto’s worden ingezet om de flexkrachten naar de werkplek te kunnen laten rijden. Om het grote aantal gereden kilometers zo min mogelijk belastend te maken voor het milieu, hebben we besloten om wederom te kiezen voor de Fiat Panda. Deze auto beschikt namelijk over een A-label en een zeer geringe CO2-uitstoot. Bolap.nl kijkt altijd vooruit en is zeer positief over de toekomst. De organisatie draait ook in deze economisch mindere periode gewoon goed, en we hebben er daarom voor gekozen om juist nu ons wagenpark uit te breiden.

VCU audit succesvol afgerond; Sterke groei zet door!


Enige dagen geleden vond de audit voor VCU-certificering plaats. In de voorbereidingsfase was het toch nog een hele klus om allerlei documenten op details aan te passen zodat we konden voldoen aan de nauwkeurig omschreven voorwaarden voor VCU-certificering. We kregen tijdens de audit ook diverse goede tips om de administratieve processen verder te optimaliseren. 

Sinds begin maart is er weer een nieuwe medewerker op kantoor bij Bolap.nl. We groeien stevig maar gecontroleerd. Iedereen is goed gemotiveerd en toegewijd bezig met zijn/haar werkzaamheden en dat is essentieel voor de groei die Bolap.nl doormaakt.

Wij zijn ook blij met het toenemend aantal opdrachtgevers dat ons het vertrouwen schenkt om bij hen door ons geselecteerd goed personeel te plaatsen en ook de opdrachtgevers die de verloning van hun totale personeelsbestand aan ons uitbesteden vinden in toenemende mate de weg naar ons kantoor.Onze certificering


SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. SNA certificatie laat zien dat een uitzendbureau betrouwbaar is en de zaken op orde heeft.
SNA Keurmerk

NEN 4400-1

Bolap heeft de NEN 4400-1 certificering.

VCU

VCU-certificering is voor werkzaam­heden waar verhoogde risico's aan zijn verbonden, zoals in de bouw. Dit garandeert dat werk­nemers goed zijn geïnstrueerd over de werkomstandigheden en risicovolle situaties. Bolap is VCU gecertificeerd.
VCU certificering

NBBU

Bolap is al jaren lid van de NBBU: dé brancheorgani­satie en een keurmerk voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van NBBU van toepassing. We krijgen van NBBU ook periodiek een zorgvuldige audit zodat wordt gewaarborgd dat we op professionele wijze en volgens de regels flexwerkers in loondienst uitzenden, detacheren of payrollen en dat ook onze bemiddeling van zzp-ers conform de regels geschiedt.
 
NBBU keurmerk

Nieuws


Bouwvak 2023


 

Wijzigingen per 1 juli 2023


 
Lees meer

Contact


Bolap bellen +31 88 2110000
Bolap bellen info@bolap.nl
  Fijenhof 10
5652 AE Eindhoven
Bolap contactformulier Contactformulier
 
Bolap·nl bv KvK 17162386
  Inloggen

Downloads


Routebeschrijving Routebeschrijving
Algemene voorwaarden (NBBU) Algemene voorwaarden (NBBU)
Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag Loonbelasting Belastingdienst Verklaring betalingsgedrag